Tervetuloa N-talon Terassi(kaude)n avajaisiin 29.4. klo 17

11150430_10153153090250340_887037829281531218_n

Ilmoittaudu mukaan FB-tapahtuman kautta!

Sibelius-Akatemian N-talolla on aivan TaiYo:n toimiston vieressä komea kattoterassi, joka ei kuitenkaan ole toistaiseksi ollut käytössä. Nyt kevään lopulla säiden lämmetessä se kuitenkin avautuu vihdoin kaikkien opiskelijoiden ja henkilökunnan vapaaseen käyttöön – lisätietoja tarkemmasta aikataulusta on luvassa myöhemmin. Terassin käyttöönoton ja lähestyvän vapun kunniaksi TaiYo järjestää kaikille opiskelijoille ja koko henkilökunnalle avoimet Terassi(kaude)n avajaiset keskiviikkona 29.4. klo 17 alkaen. Tarjolla pientä syötävää ja juotavaa, mutta myös omia eväitä saa mieluusti ottaa mukaan. Tule yksin tai kavereiden kanssa, hetkeksi ihailemaan näkymiä tai pidemmäksi aikaa istumaan iltaa ja ottamaan varaslähtö vappuun yhdessä muiden taideyliopistolaisten kanssa! Paikkana siis SibAn N-talon terassi, Nervanderinkatu 13, T-kerros suoraan hissillä (tai 4. kerroksesta ylioppilaskunnan huoneen kautta). Tervetuloa tutustumaan yhteiseen terassiimme!

Terrass(säsong)en öppnas på N-huset 29.4. – välkommen!

Det är äntligen dags att inviga takterrassen bredvis KonSts rum på Nervandergatan, 4. våningen. KonSt bjuder på något smått att äta och dricka onsdagen 29.4. kl 17 framåt – välkommen studerande och personal för att bekantas med vår nya terrass! Man får vara hela kvällen eller bara en stund, så som det bäst passar. Samtidigt som vi firar våren och terrassen, kan vi också tjuvstarta vappen tillsammans!

Welcome to the opening of the N-house roof terrace on April 29!

It’s time to celebrate spring and at last open the terrace next to ArtsU’s office for both students and staff. Welcome to hang out on the terrace on Wed 29 April from 5 p.m. onwards! ArtsU will provide a little something to eat and drink, but you are welcome to bring your own stuff too.