Tule opiskelijatutoriksi! / Student tutors wanted!

Taideyliopiston ylioppilaskunta ja Taideyliopiston opintopalvelut etsivät jälleen innostuneita tutoreita opastamaan ja tukemaan syksyn uusia opiskelijoita. Tutor on syksyllä (TeaKin osalta osin jo keväälläkin) vastaanottamassa uusia opiskelijoita ja tutustuttaa heidät koulutusohjelman käytäntöihin, tiloihin ja tapoihin sekä opiskelijaelämään. Lisäksi tutor tukee heitä käytännön asioissa ja uudessa ympäristössä aloittamisessa.

Tehtävästä maksetaan 150 euron palkkio, minkä lisäksi siitä saa halutessaan suoritusmerkinnän (pistemäärät vaihtelevat akatemiakohtaisesti). Mitään ihmeellisiä ennakkotietoja tai -taitoja ei vaadita, mutta toivomme sinun olevan sitounut tehtävään, avoin ja valmiina luomaan yhteistä me-henkeä. Myös kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita tarvitaan tutoreiksi, mitään täydellistä suomen kielen taitoa ei siis vaadita.

Kaikille yhteinen ja pakollinen tutorkoulutus järjestetään Kallio-Kuninkalassa 8.-9.8. Lisäksi TeaKin tutoreilla on oma pakollinen koulutus 25.4. klo 13-16 ja KuvAn tutoreilla 24.4. klo 10-13. Koulutusten ja tapaamisten lisäksi tutorin velvollisuuksiin kuuluu tutorointisuunnitelman tekeminen, sovittuihin tutoreille tarkoitettuihin tapahtumiin osallistuminen sekä tutorointiraportin täyttäminen tutoroinnin päätyttyä.

Ilmoittaumiset ja lisätietoja tutorkoordinaattori Riikka Pelliseltä, riikka.pellinen (ät) siba.fi. Voit myös kysellä lisätietoja puhelimitse soittamalla numeroon 0407321762. Tervetuloa tutoriksi!

 

Student tutors wanted!

University of the Arts Student Union is looking for student tutors to guide new students. Especially international students are welcome to tutor new arriving exchange students and international degree students.

A compulsory training for all tutors will take place in Kallio-Kuninkala on 8th-9th August. The tutors from Teak and Kuva will also have to take part in training arranged at their own academies: tutors from Teak on April 25th at 1-4p.m. and tutors from Kuva on April 24th at 10a.m.-1p.m.

In addition to the training and the meetings with the new students, all tutors have to write a short plan for tutoring, take part in some tutoring meetings and fill a tutoring report after the tutoring. A reward of 150 euros will be paid for tutoring; you can also get some credits depending on the academy.

For more information and enrollment contact Riikka Pellinen, eMail riikka.pellinen (at) siba.fi, tel. +358 40 732 762.