Tervetuloa TaiYo:n 1-vuotisbileisiin 12.4.!

Taideyliopiston ylioppilaskunnan 1-vuotisbileet
Lauantaina 12.4.2014 klo 21-02
SibAn T-talolla (Töölönkatu 28)

Taideyliopiston ylioppilaskunta viettää vuosipäiväänsä Taiton nimipäivänä, ja tällä kertaa päivää juhlitaan 1-vuotisbileiden merkeissä lauantaina 12.4. klo 21 alkaen Sibelius-Akatemian T-talolla (Töölönkatu 28). Kaiken ylittävän ja alittavan kulttuurin bileissä on luvassa etu- ja takarivin taiteilijoiden esityksiä, diskopalloja, ala-asteen jumppasalitunnelmaa, wienervalsseja, ulinaa, tanhuja ja sirinää. Lisäksi juhlassa julkistetaan tästä lähtien vuosittain jaettavan Akateemisen kaunotaiteen palkinnon ensimmäinen saaja. Rajallisten tilojen vuoksi juhlat ovat valitettavasti vain TaiYo:n jäsenille ja heidän vierailleen.

Liput 2 e
Asu vapaa
Tervetuloa!

Facebook: www.facebook.com/events/648581628541694

p.s. Juhlaan haetaan edelleen myös esiintyjiä, somistajia ja muita tekijöitä. Cembalistit, DJ:t, baarimikot, kuorot, videotaiteilijat, miksaajat, tanssijat ja saksofonistit sekä kaikki muutkin esiintymisestä ja järjestämisestä kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan osoitteeseen erla.pulli (ät) siba.fi tai milla.martikainen (ät) teak.fi.