TaiYo:n vuoden 2014 hallitus on valittu

TaiYo:n edustajisto on valinnut ylioppilaskunnalle hallituksen vuodelle 2014. Ensi vuonna TaiYo:n toimintaa pyörittävät ja valtaa käyttävät seuraavat henkilöt:

Mikael Kinanen, hallituksen pj (KuvA, praxis)
Eero Erkamo (TeaK, valo- ja äänisuunnittelu)
Saara Lindahl (SibA, sävellys ja musiikinteoria)
Milla Martikainen (TeaK, valo- ja äänisuunnittelu)
Tiitus Petäjäniemi (KuvA, maalaustaide)
Erla Pulli (SibA, musiikkikasvatus)
Eeva Vaahtoranta (SibA, klassinen musiikki / sello).

Edustajiston puheenjohtajana toimii vuonna 2014 kansanmusiikin opiskelija Lukas Korpelainen (SibA). Ensimmäisenä varapuheenjohtajana toimii praxis-opiskelija Saara Hannus (KuvA) ja toisena varapuheenjohtajana teatteripedagogiikan opiskelija Elina Väänänen (TeaK). Onnea kaikille valituille tehtäviinsä!

Vuoden viimeisessä kokuksessaan edustajisto päätti myös vuoden 2014 toiminnasta ja budjetista. Vuonna 2014 suunnitelmissa on mm. tehostaa ylioppilaskunnan edunvalvontatyötä, vakiinnuttaa tapahtumakalenteri ja tuoda TaiYo:n toimintaa näkyvämmäksi opiskelijoiden arjessa.