TaiYo:n pj Annika Kempe ehdolla SYL:n hallitukseen 2014

TaiYo esittää Annika Kempeä SYL:n hallitukseen vuodelle 2014
KonSt föreslår Annika Kempe till FSF:s styrelse för 2014

Taideyliopiston ylioppilaskunta esittää Annika Kempeä Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2014. Kempe on 23-vuotias musiikin ylioppilas. Ylioppilaskunnassa hän on toiminut kuluvana vuonna TaiYo:n historian ensimmäisenä hallituksen puheenjohtajana ja viime vuonna Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä. Hän on myös toiminut aktiivisesti Taideyliopiston ja Sibelius-Akatemian hallinnossa sekä omassa ainejärjestössään.

Uuden ylioppilaskunnan ensimmäisenä puheenjohtajana Kempe on vaikuttanut vahvasti sekä yliopiston että ylioppilaskunnan rakentumiseen. Jatkuvassa muutoksessa elävä yhteisö on vaatinut nopeaa ja joustavaa reagointia sekä kykyä asettua kaikkien osapuolien asemaan.

Kempe näkee tärkeänä, että päätöksiä tehdessä osataan katsoa tarpeeksi pitkälle eteenpäin ja uudistaa omaa ja organisaation ajattelua. “Haluan olla mukana tekemässä SYL:sta 2014 yhteiskunnallisen keskustelun uudistajan, joka ei politiikan dinosaurusten mukana jumitu vanhoihin silkkoisiin fraaseihin vaan tekee tulevaisuutta. Tehokas viestintä ulospäin mutta myös SYL:n ja jäsenjärjestöjen välillä on avain vaikuttavuuteen, jota tarvitaan erityisesti tähdättäessä vuoden 2015 vaaleihin”, hän linjaa.

“Studenternas uppehälle är inte något  att spela med längre. Särskilt de som har barn behöver flera möjligheter att kombinera studier, jobb och familj. I dagens läge är det för svårt”, konstaterar Kempe.

“Valitsemalla Annika Kempen hallitukseen SYL saa tekijän, joka on menestyksekkäästi luotsannut uuden ylioppilaskunnan läpi ensimmäisen vuoden haasteiden. Hän on tiimipelaaja, joka hallitsee suvereenisti pitkän tähtäimen kehittämistyön muttei pelkää samalla tarttua toimeen käytännön tasolla”, toteaa TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäki.

http://www.facebook.com/Annikasyliin

Lisätiedot
Annika Kempe
taiyo-pj (at) uniarts.fi
040 710 4297

Neuvottelijat
Ville Sinnemäki
taiyo-paasihteeri (at) uniarts.fi
040 710 4296
Tuomas Saloniemi
saloniemi (at) gmail.com
050 413 6134