TaiYo:n toimiston aukiolo ja lukuvuositarrojen jakelu elo-syyskuussa

Taideyliopiston ylioppilaskunnan toimisto (Töölönkatu 28, 4. krs) on palannut kesätauoltaan ja on taas avoinna normaalisti joka arkipäivä. Elo-syyskuun tarkemmat aukioloajat löytyvät TaiYo:n nettisivujen Yhteystiedot-sivulta. Lukuvuoden 2013-2014 lukuvuositarroja saa opiskelijakortteihin toimistolta sen aukioloaikoina, ja kaikille ylioppilaskunnan jäsenille ilmaiseksi jaettavien Taidekalenterien pitäisi saapua painosta viimeistään viikon 36 alussa (pahoittelemme meistä riippumattomista syistä johtuvaa viivästystä).

Lukuvuositarrojen jakelu siirtyy tänä syksynä ylioppilaskunnan hoidettavaksi myös Kuvataideakatemiassa ja Teatterikorkeakoulussa, eikä tarroja enää saa aiempien vuosien tapaan KuvAn infopisteestä tai TeaKin opintopalveluista. Sen sijaan molempiin akatemioihin perustetaan väliaikaiset tarranjakopisteet viikkojen 35-36 ajaksi (26.8.-6.9.), jolloin tarroja saa TeaKista (Haapaniemenkatu 6, 3. krs lasiaula) ma-pe klo 11-13 ja KuvAsta (Kaikukatu 4, ala-aula) ma-pe klo 14-16. Muina aikoina eli 23.8. asti ja 9.9. alkaen tarroja saa vain TaiYo:n toimistosta (Töölönkatu 28, 4. krs).