Opiskelijakortit ja alennukset tarjoaa nyt Frank

Uusi opiskelijakortti sekä opiskelijoiden etupalvelu Frank on julkaistu 9.8.2013. Frank on opiskelijoiden itse omistama yritys, joka jatkaa ja laajentaa mm. Sibelius-Akatemian opiskelijakortit aiemmin toimittaneen Oy Lyyra Ab:n  toimintaa. Frank neuvottelee ja tarjoaa niin yliopisto-, ammattikorkeakoulu-, ammattikoulu- kuin lukio-opiskelijoillekin upeita alennuksia mm. Maceista vakuutuksiin ja Hesarista kännykkäliittymiin. Osoitteesta http://www.myfrank.fi löytyvät ajankohtaisimmat tiedot opiskelijoille suunnatuista alennuksista ja eduista, ja siellä voi myös rekisteröityä Frankin verkkopalveluun hyödyntääkseen etuja entistä paremmin.

Samasta osoitteesta tilataan kesästä 2013 lähtien myös kaikki taideyliopistolaisten opiskelijakortit. Frankin opiskelijakortilla saa kaikki perinteiset opiskelija-alennukset koko Suomessa, minkä lisäksi sitä voi käyttää prepaid-periaatteella toimivana maksukorttina, joka mahdollistaa pienten ostosten nopean maksamisen matkakorteista tutun nfc-teknologian avulla ja isommatkin ostokset perinteisen sirun avulla. Uuden kortin voi tilata joko maksuominaisuudella tai ilman ja kotimaisena tai kansainvälisenä korttina (kansainvälisestä ISIC-kortista lisämaksu), minkä lisäksi jatko-opiskelijoille on oma korttinsa.

Eri akatemioissa aiemmin käytössä olleita Lyyra- ja Antenna-opiskelijakortteja ei siis voi enää tilata. Kenenkään ei kuitenkaan ole pakko vaihtaa korttia, vaan kaikki vanhat kortit toimivat edelleen ja niihin annetaan normaaliin tapaan lukuvuositarrat läsnäolevaksi ilmoittautuneille TaiYo:n jäsenille. Halutessaan vanhatkin opiskelijat voivat toki hankkia nykyisen tilalle uuden, entistä monipuolisemman kortin.

Lisätietoa uusista opiskelijakorteista ja niiden tilaamisesta löytyy ylioppilaskunnan nettisivuilta Opiskelijakortti-sivulta. Kortin tilaus taas tapahtuu Frankin sivuilla osoitteessa http://www.myfrank.fi. Kortin hinta on 15,10 € (kv. ISIC-kortin hinta 30,10 €), ja se maksetaan verkossa tilauksen yhteydessä. Korttien normaali toimitusaika on 1–2 viikkoa, mutta heinä-elokuussa 2013 tehtyjen tilausten kohdalla se on valitettavasti uuden tilausjärjestelmän käyttöönoton takia selvästi pidempi – aivan ensimmäiset uudenmalliset kortit tulevat painosta arviolta elokuun lopussa.

Lisätietoja: TaiYo:n toimisto (puh. 040 710 4298, taiyo-toimisto@uniarts.fi).