Tule ehdolle!

Vaalihumu yltyy, huomenna itse äänestyspäiviin on enää kuukauden päivät. Juuri nyt olennaisinta on ehdokasasettelu eli se, että ihmiset asettuvat ehdolle vaaleissa.
Ehdollehan voivat asettua kaikki läsnäolevaksi yliopistollensa (KuvA, SibA tai TeaK) kirjautuneet ylioppilaskuntansa (KUVYO, SAY, TEYO) jäsenet. On eri tärkeää, että kaikkien alojen ääni kuuluu edustajistossa, ja siksi tarvitsemme ison ja kirjavan liudan ehdokkaita!

Ehdolle asettuminen ei ole vaikeaa: tarvitsee vain päättää lähteä ehdokkaaksi ja palauttaa yksi lomake täytettynä.

Lomakkeita voi palauttaa kaikille kouluille.

SibAlla, T-talon 4. kerroksessa sijaitsevalla SAY:n toimistolla lomakkeita ottavat vastaan SAY:n pääsihteeri Aaro Häkkinen ja toimistosihteeri Anna Heikkilä.

KuvAlla lomakkeet voi jättää aulassa sijaitsevan infopisteen Sami Sallantaukselle tai KUVYO:n pääsihteerille Inka Kynkäänniemelle.

TeaKilla lomakkeita ottavat niin ikään infossa vastaan Markus Alanen, Mikko Alho, Marja Lahtinen, Joonas Portti ja Pekka Äijö sekä VÄS:n puolella Seija Suontausta ja Ufo Tossavainen.

Lisäksi lomakkeita voi antaa kaikissa Taideylioppilaskunnan tapahtumissa tai vastaavissa tilaisuuksissa yhdistymisen projektipäällikkö Saara Hyrkölle. Saaralle lomakkeita voi lähettää myös postitse osoitteeseen Saara Hyrkkö / Taideyliopiston ylioppilaskunta / Keskusvaalilautakunta; Töölönkatu 28; 00260 Helsinki (kuoreen merkintä ”vaaliasiakirja”).

Älä epäröi vaan tule rohkeasti mukaan!