TaiYo:n toimiston ja lukuvuositarrojen jaon aikataulut – Opening hours for ArtSU’s office and for handing out term stickers

TaiYo:n toimisto (Nervanderinkatu 13, 4. krs) on kesätauon jälkeen taas avoinna ja palvelee 16.8. asti ma-ti & to-pe klo 13-15 ja ke klo 14-18. Perjantaina 7.8. toimisto on kuitenkin suljettu tuutorikoulutuksen takia. 17.8. lähtien toimistolla on laajennetut aukioloajat, ja neljän viikon ajan eli 11.9. asti se palvelee ma-ti ja to-pe klo 12-16 sekä ke klo 12-18.

Lukuvuositarrat ovat jo jaossa toimistolla, mutta keväällä tehdyn jäsenkyselyn mukaisesti kalentereita ei tänä vuonna ole jaossa ollenkaan, koska ne olisivat koronatilanteen vuoksi tulleet kohtuuttoman kalliiksi.

Toimiston lisäksi TaiYo:lla on ajalla 20.8.-2.9. käytössä ylimääräiset lukuvuositarrojen jakelupisteet Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun ala-auloissa. TeaKin tarranjakopiste on avoinna ma-pe klo 11-13 ja KuvAn tarranjakopiste ma-pe klo 14-16.

Öppettider för KonSts kansli och utdelning av läsårsdekaler

KonSts kansli (Nervandersgatan 13, 4 vån.) har igen öppet efter sommarlovet, och t.o.m. 16.8 har kansliet öppet må-ti & to-fr kl. 13-15 och on kl. 14-18. Fredagen 7.8 är kansliet stängt p.g.a. tutorundervisningen. Under perioden 17.8-11.9 ska kansliet ha längre öppettider: må-ti & to-fr kl. 12-16 och on kl. 12-18.

Man kan redan hämta sin läsårsdekal från kansliet, men enligt vårens medlemsundersökning distribueras det inga kalendrar alls i år, eftersom de skulle ha varit orimligt dyra p.g.a. korona-situationen.

Under perioden 20.8-2.9 finns det också separata utdelningspunkter för läsårsdekaler på Bildkonstakademin och Teaterhögskolan. Utdelningspunkten på TeaK har öppet må-fre kl. 11-13 och Utdelningspunkten på KuvA må-fre kl. 14-16.

Opening hours for ArtSU’s office and for handing out term stickers

ArtSU’s office (Nervanderinkatu 13, 4th floor) is again open after the summer break and is open until 16 Aug on Mon-Tue & Thu-Fri at 13-15 and on Wed at 14-18. Friday 7 August the office is closed due to tutor training. From 17 August to 11 September, the office will have longer opening hours and will be open on Mon-Tue & Thu-Fri at 12-16 and on Wed at 12-18.

You can already get your new term sticker at the office, but according to the membership survey carried out in the spring, there are no calendars at all this year, as they would have become unreasonably expensive due to the corona situation.

From 20 August to 2 September there will also be additional service points at the Academy of Fine Arts and Theatre Academy for handing out term stickers. The service point in TeaK will be open Mon-Fri 11-13 and the service point in KuvA Mon-Fri 14-16.