Aurora Visa

Kaipaatko juhliisi kantelemusiikkia? Tai ehkäpä työyhteisösi hyvinvointipäivään jotain uutta ja aivan erilaista ohjelmaa esimerkiksi kantele- tai kansanmusiikki työpajaa? Vai oletko aina halunnut oppia soittamaan kanteletta?

Olen musiikin kandidaatti ja kansanmusiikin maisteriopiskelija Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta. Tarjoan kaikenikäisille ja –tasoisille oppilaille kanteleopetusta pääkaupunkiseudulla. Opetushistoriani on pitkä ja monipuolinen yksityisopettajasta musiikkiopistoon ja kouluttajana toimimiseen. Esiinnyn myös säännöllisesti eri kokoonpanoissa, sekä soolona joten ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat tilaisuuteesi kantelemusiikkia.

 

Tarjoan:

-kantelemusiikkia tilaisuuteesi

-kanteletunteja

-kantele- ja kansanmusiikki kursseja ja koulutuksia

-esiintymiskoulutusta

 

Ole rohkeasti yhteydessä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus.