Ella Männikkö

Hei!

Olen Sibelius-Akatemiassa pian maisterin opinnot aloittava alttoviulisti. Viimeiset neljä vuotta olen viettänyt Hampurin musiikkikorkeakoulussa opiskellen. Nyt olen parhaillani tekemässä paluuta takaisin Helsinkiin, jonka vuoksi etsin aktiivisesti keikkaa ja opetustyötä.

Opettajana minulla on takana kaksi vuotta pedagogian ja didaktiikan opintoja (Oamk) ja olen myös tulevan maisterin aikana suuntautumassa vahvasti pedagogiaan. Alttoviulun lisäksi voin tarjota myös viulun alkeiden opetusta. Oppilaina minulla on ollut eritasoisia lapsia ja aikuisia.

Esiintyjänä olen muuntautumiskykyinen ja myös eri genreistä kiinnostunut muusikko. Tarvittaessa alttoviulun lisäksi voin pyytää vahvistuksekseni muusikkoystäviäni ja muodostaa kokoonpanoja duosta kvartettiin.

Otathan rohkeasti yhteyttä!