Emma Myllynen

(In English below)

Ciao!

Olen Emma Myllynen, kansanmusiikin aineryhmän kandidaatin tutkintoaan viimeistelevä opiskelija Sibelius-Akatemiassa. Soitan ja opetan kaikenkokoisia kanteleita, säveltämistä, improvisaatiota sekä esiintymistaitoja.

Yksityisopetus tapahtuu pääkaupunkiseudulla, pääosin kotonani Helsingin Munkkiniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ensimmäisen soittotunnin saat puoleen hintaan. Tule omana itsenäsi, kaikentasoiset oppilaat ovat tervetulleita!

Opiskelen kanteleiden lisäksi pop/jazz-laulua, tanssillista ja kehollista improvisaatiota, teatteria sekä musiikkiliikuntaa, joita opetan myös silloin tällöin. Olen vetänyt aiheista sekä ryhmäkursseja että yksityistunteja, joten minua voi pyytää pitämään kursseja sekä workshoppeja esimerkiksi työpaikoille. Voimme yhdessä laatia juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

***

Ciao!

I’m Emma Myllynen, a kantele player and pop/jazz singer student in Sibelius Academy, finishing her bachelor’s degree. I teach all kinds of kanteles, improvisation, composing and performing skills.

The private teaching will take place in the metropolitan area, mostly in Helsinki, since I most commonly teach at my own apartment in Munkkiniemi (easy accesse via public transport). The first lesson will be half the price of a normal lesson. All students regardless of the level of their skills or previous playing background are warmly welcome!

In addition to the kanteles and pop/jazz singing, I also study improvisation through movement and dance and theatre. All of these I have taught on courses and privately, so if you would like to organise a workshop or a course on any of these subjects, you are more than welcome to contact me.