Santeri Rautiainen

  • Klassisen kitaran kirjavasta sävymaailmasta löytyy väriä ja tunnelmaa jokaiseen tilaisuuteen. Suuresta ohjelmistostani löytyy musiikkia yhtä hyvin leppoisaa seurusteluiltaa säestämään kuin ohjelmanumeroksi muistotilaisuutta värittämään tai merkkipäivää huipentamaan.
  • Mikäli sinulla on omia ohjelmistotoiveitasi, kuulen niitä mielelläni jotta tilaisuudesta saadaan halutun kaltainen. Toiveita varten olen varautunut myös sovitustyöhön.
  • Suomessa olen konsertoinut laajalti; v. 2018-2019 kesäkiertueillani soitin konsertit n. 30 kirkossa ympäri maata. Tutuksi tulleet myös kaikenlaiset muut esiintymispaikat aina Café Ekbergistä Finlandia- taloon ja espoolaisesta kartanosta paloasemaan Kalliossa. Lisäksi olen esiintynyt Hollannissa, Belgiassa, Espanjassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa.
  • Kokeneena muusikkona pystyn ottamaan kaikkein kiireisimmätkin pyynnöt huomioon, joten älä epäröi ottaa yhteyttä vielä juhlapäivänä!