Veli-Pekka Vaari

Viulutunnit

Tarjoan viulutunteja niin aloittelijoille kuin edistyneemmille harrastajillekin. Tunneilla hyödynnän erikoisosaamista klassisesta perinteestä ja kansanmusiikista oppilaan toiveiden mukaan. Opetan tarvittaessa myös improvisaatiota ja korvakuulolta soittoa. Painotan opetuksessani kokonaisvaltaista soittimenhallintaa tyylilajista riippummatta sekä ergonomista ja luontevaa soittoa. Tunneilla edetään oppilaan tavoitteet edellä.

Laulutunnit

Tarjoan pop/jazz -laulutunteja kaikenikäisille lähtötasosta riippumatta. Tunneilla käydään läpi äänenkäytön perusteita ja laulutekniikkaa sekä eri genrejen tyylipiirteitä ja tulkintaa. Tähtään opetuksessani siihen, että oppilas hallitsee oman äänensä ja saa siitä voimakkaan ja kestävän instrumentin.

Esiintymiset

Etsitkö sooloesitystä juhliin, duoa cocktailtilaisuuteen tai bilebändiä häihin? Monen vuoden kokemuksella laulaen ja viulun kanssa tarjoan juuri sellaisen esityksen kuin haluat! Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista!