Kutsu Siba-jaoston yleiskokoukseen 26.3.

Hei!

(below in English)

Tervetuloa Taideyliopiston ylioppilaskunnan Siba-jaoston yleiskokoukseen ensi tiistaina 26.3. klo 16.00. Kokous pidetään Musiikkitalolla kokoushuoneessa 4107. Kokouksessa suunnitellaan jaoston tulevaa toimintaa erityisesti ensi lukuvuodelle ja valitaan toimihenkilöt jaoston raatiin (toimintaa pyörittävä “hallitus”). Lisäksi varataan aikaa keskustelulle ajankohtaisista aiheista Siballa.

Olet lämpimästi tervetullut kokoukseen ihan vaan jakamaan ajatuksia Siban kehittämisestä tai tulemaan mukaan jaoston toimintaan ensi vuodeksi. Kokousta saa mielellään mainostaa myös tutuille ja kavereille, joita jaoston toiminta voisi kiinnostaa! Kokoukseen tuleminen ei siis sido mihinkään =) Muhun voi olla yhteydessä, jos jaostosta tai sen toiminnasta nousee mitä vaan kysyttävää!

Hi! Welcome to the general meeting of the Siba division of TaiYo (Siba-jaosto). The meeting will be held on Tuesday 26th of March at 16.00 in Musiikkitalo, 4107. The agenda is to plan the division’s action next year and choose people to the raati (kind of board in response of that jaosto is working). In addition to that we will have time to discuss some current topics about the Siba and Uniarts.

If you know anyone who could be interested in jaosto’s work, please spread the message! If you have any questions or topics to discuss about, please contact me!

Mukavaa viikkoa, toivottavasti nähdään kokouksessa!

terveisin Lauri

Lauri Grünthal

Siba-jaoston puheenjohtaja