Tule TaiYo:n häirintäyhdyshenkilöksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta etsii erityisesti Kuvataideakatemiasta opiskelijaa toimimaan yhtenä TaiYo:n häirintäyhdyshenkilöistä ja auttamaan näin osaltaan epäasiallisen kohtelun ehkäisemisessä yliopistossa. Häirintäyhdyshenkilöt ovat ylioppilaskunnan yhteyshenkilöitä, joilta opiskelijat voivat pyytää neuvoa ja tukea kohdatessaan epäasiallista kohtelua, kuten esim. seksuaalista häirintää, kiusaamista tai syrjintää. Häirintäyhdyshenkilöiden ei ole tarkoitus toimia ammattiauttajina tai tuomareina vaan matalan kynnyksen vertaistukihenkilöinä, joiden kanssa opiskelija voi keskustella luottamuksellisesti mahdollisista häirintä-, kiusaamis- tai syrjintätilanteista ja jotka voivat osaltaan neuvoa opiskelijaa eteenpäin asian selvittämisessä. Häirintäyhdyshenkilöitä on yhteensä 3-4, ja tehtävään pyritään mahdollisuuksien mukaan valitsemaan eri sukupuolten edustajia eri akatemioista. TaiYo tarjoaa osaltaan opastusta ja tukea tehtävän hoitamiseen.

Jos olet kiinnostunut toimimaan häirintäyhdyshenkilönä, lähetä lyhyt hakemusviesti osoitteeseen taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi viimeistään tiistaina 26.2.2019 klo 12.00 mennessä. Kerro viestissä, miksi tehtävässä toimiminen kiinnostaa! Myös lisätietoja tehtävästä ja häirintäyhdyshenkilönä toimimisesta antaa TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäki (puh. 040 710 4296).