Oosm-kvartetti / The Oosm Quartet

Oosm-kvartetti on yksi Helsingin musiikkielämän energisimmistä ja luomisvoimaisimmista esiintyjistä. Tämä nuorekas huilukvartetti koostuu muusikoista joilla on monipuolinen kokemus eri musiikkityyleistä ja laaja kokemus esiintymisistä eri puolilla Eurooppaa, Venäjää ja Yhdysvaltoja. Oosm-kvartetti on käytettävissä mm. yksityisiin konserttitilaisuuksiin, yritystilaisuuksiin tai muihin erityisiin tilaisuuksiin. Musiikkirepertuaarimme on laajentunut vuodesta 2010 lähtien. Se sisältää sekä ulkomaisia että kotimaisia korkeatasoisia klassisia huilukvartettoja, viihteellisempää klassista ja pikkukappaleita sekä ohjelmanumeroiksi että taustamusiikiksi. The Oosm Quartet is known for their energized and creative performances. This youthful flute quartet is composed of musicians who have a wide variety of performing experience in different music styles, having collectively performed throughout the Americas and Eurasia. The Oosm Quartet is available for private concerts, corporate events, or other special occasions.