Frank-kortit päivittyvät ja hinnat muuttuvat 1.8.2018

This just in: Frank App päivittyy ja opiskelijakorttien hinnat muuttuvat 1.8. alkaen. Tutustu Frankin uudistuneeseen opiskelijakorttivalikoimaan ja hintoihin täältä: www.frank.fi/opiskelijakortti

Miksi uusi Frank App pyytää minua rekisteröitymään?

Frank Appin uusi versio pyytää sinua rekisteröitymään tai kirjautumaan student.frank.fi -verkkopalvelun tunnuksillasi, vaikka olisit käyttänyt Frank Appia aiemmin. Tämä johtuu siitä, että vanhasta applikaatiosta on luovuttu kokonaan ja palvelut yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi osoitteessa student.frank.fi syksystä 2017 alkaen toimineen verkkopalvelun kanssa.

HUOM! Uuden version käyttöönotto vaatii aktiivisen läsnäolostatuksen! Tämä tarkoittaa siis sitä, että uusi Frank App ei voi varmentaa opiskelijastatusta jos et ole rekisteröitymishetkellä läsnäoleva opiskelija. → Mikäli opintosi juuri päättyivät, etkä ole enää läsnäoleva ensi lukukaudella, voit jatkaa vanhan sovellusversion käyttöä elokuun loppuun asti tai 30 päivän ajan läsnäolotiedon poistumisen jälkeen.

Uusi aloitusnäkymä

Mitä hyötyä on opiskelijakortista ilman opiskelijaetuja? Niinpä. Tämän takia uusi sovellus avautuu uusimpiin etuihin ja olennaiseen informaatioon, mutta ei hätää: digitaalinen opiskelijakorttisi on vain yhden swaippauksen tai alavalikon täppäyksen päässä. Digikortin saat näkyviin siis noin sekunnissa!

appstorie

Kysymyksiä?

Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä: www.frank.fi/faq .

Mikäli FAQ-osiosta ei ollut apua sinun kysymykseesi, ota yhteyttä info@frank.fi !

 


Student Cards updated and prices change

This just in: New version of Frank App is now available and Student Card prices will change from 1st of August. For more information on different student card options and pricing please see www.frank.fi/en/studentcard.

Why is the new Frank App asking me to register again?

The new version will ask you to register or log in with your student.frank.fi web-service credentials, even if you had used Frak App before. This is because Frank is letting go entire of the old application and combining their digital services into one united service experience with the web service, that has been up and running since the fall 2017.

NOTE! You have to be present for the current academic period, in order to register to the new Frank App. This means, that the new Frank App cannot validate your student status if you are no longer present at the time of registering to the new app. → In case you are just now finishing your studies and wont be present for the next academic period, you can continue to use the old version of Frank App up to end of August or for 30 days after you no longer have a present student status.

New loading view

What would you use your student card for if there wasn’t student discounts? Exactly. This is why the new application will open up to the latest and hottest discounts and other relevant information, but not worries: your digital student card is just one swipe away or easily tapped open from the bottom navigation. You will see your digital student card within a second when needed!

Questions?

FAQ: www.frank.fi/en/faq

If the FAQ section doesn’t help, please contact info@frank.fi !

 


Studiekort uppdateras och priser förändras

This just in: Ny version av Frank App är nu tillgänglig, och Studiekortpriser förändras den 1 augusti. Läs mer om olika studiekortalternativ och priser på www.frank.fi/sv/studiekort .

Varför måste jag registrera mig till den nya Frank Appen igen?

Den nya versionen kommer att be dig att registrera dig eller logga in med dina student.frank.fi -webbtjänst uppgifter, även om du tidigare har använt Frank App. Detta beror på att Frank lämnar helt den gamla appen och kombinerar alla digitala tjänster till en enda serviceupplevelse med webbtjänsten student.frank.fi, som har varit igång sedan hösten 2017.

OBS! Du måste vara närvarande för den aktuella akademiska terminen för att kunna använda den nya Frank Appen. Det innebär att den nya Frank Appen inte kan validera din studentstatus för de studerande som inte längre är närvarande vid registrering. → Om du just nu avslutar dina studier och inte kommer att vara närvarande för nästa akademiska perioden kan du fortsätta använda den gamla versionen av Frank App fram till slutet av augusti. Efter det kommer den gamla versionen inte längre att stödjas.

Ny startvy

Vad skulle du använda ditt studiekort för om det inte fanns studieförmåner? Exakt. Det är därför den nya appen öppnar upp till de senaste och hetaste rabatterna och annan relevant information, men oroa dig inte: ditt digitala studiekort är bara ett svep bort eller en enkel tryckning från den nedre navigeringen. Du kommer att se ditt digitala studiekort inom en sekund när det behövs!

Frågor?

Hitta svar till vanliga frågor här www.frank.fi/sv/faq.

Om FAQ-sektionen inte hjälper, kontakta info@frank.fi!