Tervetuloa TaiYo:n terassikahveille 15.5.

Lukukauden lähestyessä loppuaan ja säiden lämmetessä on aika kokoontua viettämään iltaa TaiYo:n toimiston vieressä sijaitsevalle komealle kattoterassille. Tervetuloa siis TaiYo:n terassikahveille Sibelius-Akatemian N-talon 4. kerroksen terassille (Nervanderinkatu 13) tiistaina 15.5. klo 17-20! Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa, mutta myös omia eväitä voi halutessaan ottaa mukaan. Tule yksin tai kavereiden kanssa, hetkeksi ihailemaan näkymiä tai pidemmäksi aikaa hengaamaan yhdessä muiden taideopiskelijoiden kanssa! Sateen sattuessa tapahtuma järjestetään TaiYo:n toimistolla samassa osoitteessa. Tervetuloa mukaan!

Welcome to ArtSU’s Terrace Café on 15 May

As the end of the semester gets closer and the weather warmer, it is time to gather to the terrace next to ArtSU’s office for a relaxed evening with fellow students. So, welcome to ArtSU’s Terrace Café on 15 May from 5pm to 8pm on the 4th floor terrace of Sibelius Academy’s N-house (Nervanderinkatu 13)! We offer a little something to eat and drink, but you can also bring your own snacks if you want. You are welcome to just pop in and admire the view, or to stay longer and hang out with other Uniarts students. In case of rain, the event will be moved to ArtSU’s office at the same address. Come and join us!

Välkommen till KonSts Terrasskafé 15.5

När slutet av terminen närmar sig och vädret blir bättre, är det dags att samlas på terrassen – välkommen till KonSts Terrasskafé tisdagen 15.5 kl. 17-20 på terrassen vid Sibelius-Akademins N-hus (Nervandersgatan 13, 4 vån.)! Studentkåren bjuder på nånting att äta och dricka, men du kan också ta med dina egna saker. Alla är välkomna att antingen titta in snabbt eller stanna längre om man vill. Om det regnar, äger evenemanget rum i KonSts kansli på samma adressen. Välkommen med!