Taideyliopiston opiskelijoiden Speed dating -ilta ke 2.11.

Tervetuloa Taideyliopiston opiskelijoiden Speed dating -iltaan keskiviikkona 2.11. klo 18 Teatterikorkeakoulun ETLABiin (Työpajankatu 10 A, Kalasataman metroaseman vieressä)! Speed dating avaa tilan uusille kohtaamisille. Speed dating auttaa sinua löytämään itsesi ennennäkemättömistä kokoonpanoista ja kollektiiveista. Mukaan voit tulla hatarien tai jo pitkälle vietyjen suunnitelmien kanssa tai kokonaan ilman suunnitelmia, pelkästä kohtaamisen halusta! Tapahtuman järjestävät Taideyliopiston ylioppilaskunta ja Taideyliopiston Avoin kampus.

Ohjelma: Ville Sandqvist panee tilanteen käyntiin / Speed dating / Musaa ja vapaamuotoista treffailua
Lisätietoja: opintokoordinaattori Anna Heikkilä, anna.heikkila@uniarts.fi, puh. 0400 792 083
Facebook: http://www.facebook.com/events/888365994631304/

Speed dating for University of the Arts students on November 2nd

Welcome to the Speed dating night for students of the University of the Arts on Wednesday November 2nd at 6pm, at Theatre Academy’s ETLAB (Työpajankatu 10 A, next to Kalasatama metro station)! Speed dating opens the door to meet new people. Speed dating helps you find yourself in unforeseen groups and collectives. You may be in the beginning of planning something new or you have already begun with your project, or you have no plans at all. Or you can come just to meet new people! The event is organised by the University of the Arts Student Union and by University of the Arts Open Campus.

Program: Ville Sandqvist puts things under way / Speed dating / Music and mingling
Further information: academic affairs coordinator Anna Heikkilä, anna.heikkila@uniarts.fi. tel. 0400 792083
Facebook: http://www.facebook.com/events/888365994631304/