Hyvää kesää kaikille ja tervetuloa uusille opiskelijoille!

Ajankohtaista kesällä 2014:

TaiYo:n toimiston aukioloajat. TaiYo:n toimisto (Töölönkatu 28, 4. krs) on kesätauolla ja kokonaan suljettu kesä- ja heinäkuun ajan. Toimisto aukeaa jälleen maanantaina 4.8., ja alkusyksyn tarkemmat aukioloajat löytyvät Kontakt-sivulta. Kesätauon aikana myös toimiston puhelin on poissa käytöstä ja sähköposteihin vastataan viiveellä.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2014-2015 ja TaiYo:n jäsenmaksu. Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2014-2015 on ollut käynnissä toukokuusta lähtien, ja ilmoittautumisaika päättyy nyt edellisvuodesta poiketen jo 15.8. – muistathan ilmoittautua ajoissa! Läsnäolevaksi ilmoittautuminen edellyttää kaikilta perustutkinto-opiskelijoilta ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksamista, ja suosittelemme TaiYo:n jäseneksi liittymistä myös jatko-opiskelijoille. Tarkemmat tiedot jäsenmaksuista ja maksuohjeet löytyvät Medlemsavgift-sivulta.

Opiskelijakortin lukuvuositarrat. Lukuvuoden 2014-2015 lukuvuositarroja saa opiskelijakortteihin TaiYo:n toimistolta sen aukioloaikoina 4.8. alkaen. Tämän lisäksi KuvAn ja TeaKin tiloihin perustetaan väliaikaiset lukuvuositarrojen jakelupisteet viikkojen 36 ja 37 ajaksi (1.-12.9.). Myös näiden tarranjakopisteiden tarkemmat aukioloajat löytyvät Kontakt-sivulta. Muistathan, että lukuvuositarran saamiseksi sinun on ensin ilmoittauduttava läsnäolevaksi oman akatemiasi ohjeiden mukaisesti.

TaiYo:n toimiston ja ylioppilaskunnan huoneen muutto. Osana Sibelius-Akatemian ja Eduskunnan laajempia tilajärjestelyjä myös TaiYo:n toimisto ja ylioppilaskunnan huone keittiöineen muuttavat alkusyksystä Sibelius-Akatemian T-talolta (Töölönkatu 28) uudelle N-talolle (Nervanderinkatu 13). T-talon ylioppilaskunnan huone ja keittiö ovat jo kesäkuussa poistuneet pysyvästi opiskelijoiden käytöstä, ja uudet korvaavat tilat avataan N-talolla syyskuussa. Samoin ylioppilaskunnan huone Musiikkitalolla on jo poistunut opiskelijakäytöstä, mutta sen yhteydessä oleva keittiö pysyy opiskelijoiden käytössä. TaiYo:n toimisto puolestaan palvelee vielä elokuun ajan T-talon 4. krs:ssa, mutta ylioppilaskunnan huoneen ollessa remontissa asiakaspalvelupiste on käytävän puolella. Syyskuun alussa (viikolla 36) myös TaiYo:n toimisto muuttaa pysyvästi N-taloon (4. kerros). Pahoittelemme muutosta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä ja tiedotamme toimiston muuton tarkemmista aikatauluista elokuussa.

Ja lopuksi…

Tervetuloa, uudet opiskelijat! TaiYo toivottaa kaikki Taideyliopiston uudet opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi myös Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäseniksi! Kaikille uusille opiskelijoille on jo hyväksymiskirjeen mukana lähetetty tiivis tietopaketti ylioppilaskunnan toiminnasta – jos et ole saanut omaasi, ota toki yhteyttä TaiYo:n toimistoon. Lisää tietoa ylioppilaskunnasta löytyy myös näiltä sivuilta, ja tulemme tapaamaan kaikkien akatemioiden uusia opiskelijoita orientoivan viikon aikana. Toivotamme sinut tervetulleeksi taideopiskelijoiden yhteisöön ja toivomme, että lähdet opiskeluaikanasi mukaan myös ylioppilaskunnan toimintaan!