Edustajistovaalien ehdokkaat selvillä ja vaalikone auki!

TaiYo:n edustajistovaalien ehdokasasettelu on päättynyt, ja keskusvaalilautakunnan vahvistamassa lopullisessa ehdokaslistassa on yhteensä 25 ehdokasta. Ehdokkaat ja heidän äänestysnumeronsa löytyvät TaiYo:n edarivaalisivujen Kandidater-sivulta.

Suurin osa ehdokkaista on myös käynyt täyttämässä ylioppilaskuntien yhteisen edustajistovaalikoneen, josta kaikki äänestäjät voivat nyt käydä etsimässä itselleen sopivaa ehdokasta. Vaalikone löytyy osoitteesta edustajistovaalit.fi.

TaiYo:n edustajistovaalit järjestetään ennakköäänestyspäivänä 31.10. sekä varsinaisina vaalipäivinä 5.-6.11. kaikkien kolmen akatemian tiloissa Helsingissä sekä 31.10. myös Kuopiossa. Tarkemmat äänestyspaikat aukioloaikoineen sekä muuta hyödyllistä tietoa vaaleista ja edustajistosta löydät TaiYo:n vaalisivuilta.

Jotta vaalit saadaan sujumaan kunnialla, tarvitaan edelleen väkeä äänestyspisteiden vaalilautakuntiin pyörittämään äänestystä ja huolehtimaan siitä, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin. Kysymys on leppoisasta mutta sitäkin tärkeämmästä hommasta, ja kaikille mukana olleille on luvassa palkkioksi hyvää ruokaa ja juomaa. Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi här!