Edustajistovaalit tulevat! Ehdokasasettelu on alkanut

Taideyliopiston ylioppilaskunnan ensimmäiset omat edustajistovaalit järjestetään syksyllä 2013. Vaaleissa valitaan TaiYo:n edustajistoon 2 vuoden toimikaudeksi 21 varsinaista ja 21 varajäsentä. Edustajisto on ylioppilaskunnan ylin päättävä elin, joka mm. päättää TaiYo:n jäsenmaksusta ja säännöistä, hyväksyy toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee ylioppilaskunnan hallituksen, pääsihteerin ja Taideyliopiston hallituksen opiskelijajäsenet.

Ehdolle vaaleissa voivat asettua kaikki Taideyliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi ilmoittautuneet Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenet. Ehdokasasettelu alkoi tänään 10.9., ja kaikki ehdokasilmoitukset sekä sopimukset vaaliliitoista ja vaalirenkaista on jätettävä viimeistään 7.10. klo 12.00 mennessä.

Äänioikeus on edustajistovaaleissa kaikilla läsnäolevaksi ilmoittautuneilla ylioppilaskunnan jäsenillä. Äänestää voi ennakkoäänestyspäivänä 31.10. sekä varsinaisina vaalipäivinä 5.11. ja 6.11. oman akatemiansa tiloissa.

Tarkemmat tiedot äänestämisestä sekä yksityiskohtaiset ohjeet ehdolle asettumisesta ja kaikki tarvittavat lomakkeet löytyvät näiltä nettisivuilta vasemman sivupalkin kohdasta Edustajistovaalit 2013. Lisäksi vaalijulistuksia ja ehdokaslomakkeita löytyy myös paperisena kaikilta kampuksilta, ja tarkempia tietoja on luvassa syyskuun aikana myös sähköpostitse vaalikirjeen muodossa.

Kannustamme kaikkia Taideyliopiston opiskelijoiden yhteisistä asioista kiinnostuneita lähtemään ehdolle tai vähintäänkin käyttämään ääntään edustajistovaaleissa!

Mer information:
Vaalityöntekijä Anna Heikkilä (taiyo-toimisto@uniarts.fi, puh. 040 710 4227)
Pääsihteeri Ville Sinnemäki (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296).