Hyvää kesää kaikille, tervetuloa uusille opiskelijoille!

Ajankohtaista kesällä 2013:

Toimiston aukioloajat. TaiYo:n toimisto (Töölönkatu 28, 4. krs) on kesätauolla ja kokonaan suljettu kesä- ja heinäkuun ajan. Toimisto aukeaa jälleen maanantaina 5.8., ja alkusyksyn tarkemmat aukioloajat löytyvät Kontakt-sivulta. Kesätauon aikana myös toimiston puhelin on poissa käytöstä ja sähköpostiin taiyo-toimisto (at) uniarts.fi vastataan viiveellä.

Opiskelijakortit. TaiYo siirtyy kesällä 2013 yhtenäisesti Lyyra-opiskelijakortin piiriin (lue lisätietoja täältä). Vastaisuudessa kaikki uudet opiskelijakortit ovat siis Lyyra-kortteja, mutta myös vanhanmalliset kortit kelpaavat edelleen eikä kenenkään ole pakko vaihtaa korttia. Lyyra-kortit tilataan osoitteesta http://www.lyyra.fi, mutta tilausjärjestelmän päivitysten vuoksi uudenmallisten korttien tilaaminen on mahdollista vasta heinä-elokuusta lähtien.

Lukuvuositarrat. Lukuvuoden 2013-2014 lukuvuositarroja saa opiskelijakortteihin TaiYo:n toimistolta sen aukioloaikoina 5.8. alkaen. Tämän lisäksi KuvAn ja TeaKin tiloihin perustetaan väliaikaiset lukuvuositarrojen jakelupisteet viikkojen 35 ja 36 ajaksi (26.8.-6.9.). Myös näiden tarranjakopisteiden tarkemmat aukioloajat löytyvät Kontakt-sivulta.

Uudet opiskelijat. TaiYo toivottaa kaikki Taideyliopiston uudet opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi myös Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäseniksi! Kaikille uusille opiskelijoille on hyväksymiskirjeen mukana tai pian sen jälkeen lähetetty tiivis tietopaketti ylioppilaskunnan toiminnasta sekä jäsenmaksuohjeet – jos et ole saanut omiasi, ota toki yhteyttä toimistoomme. Lisää tietoa ylioppilaskunnasta löytyy myös näiltä sivuilta – kannattaa kuitenkin huomata, että TaiYo on vasta puolivuotias ja sivutkin sen myötä vielä hiukan keskeneräiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi taideopiskelijoiden yhteisöön ja toivomme, että lähdet opiskeluaikanasi mukaan myös ylioppilaskunnan toimintaan!