Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2013-2014 on alkanut

Ilmoittautuminen Taideyliopistoon lukuvuodelle 2013-2014 on alkanut. Ilmoittautumisaika on 15.5.-2.9., ja kaikkien opiskelijoiden on ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi ilmoittautumisajan loppuun mennessä. Ilmoittautumistavat ja -käytännöt vaihtelevat hiukan akatemioittain, ja akatemiat tiedottavat tarkemmin omista ilmoittautumisohjeistaan. Kannattaa hoitaa ilmoittautuminen jo hyvissä ajoin, sillä opiskelija joka ei ilmoittaudu määräaikaan mennessä menettää yliopistolain mukaan tutkinnonsuoritusoikeutensa!

Kaikkien perustutkinto-opiskelijoiden kohdalla läsnäolevaksi ilmoittautuminen edellyttää ylioppilaskunnan jäsenyyttä ja TaiYo:n jäsenmaksun maksamista. Perustutkinto-opiskelijoiden lisäksi myös jatko-opiskelijat ja mm. erillisiä opettajan pedagogisia opintoja tai erillisiä opetettavan aineen opintoja suorittavat opiskelijat ovat halutessaan lämpimästi tervetulleita liittymään ylioppilaskunnan jäseniksi. TaiYo:n jäsenmaksu on lukuvuonna 2013-2014 perustutkinto-opiskelijoilta 100 € (50 €/lukukausi) ja jatko-opiskelijoilta 35 € (17,50 €/lukukausi; jatko-opiskelijat eivät ole YTHS:n palveluiden piirissä).

Kaikkein helpoimmin maksat jäsenmaksun ja ilmoittaudut samalla läsnäolevaksi WebOodi-palvelun kautta (WebOodi ei valitettavasti ole Kuvataideakatemian opiskelijoiden käytettävissä), mutta vaihtoehtoisesti voit maksaa jäsenmaksun myös tilisiirtona TaiYo:n tilille tai käteisellä ylioppilaskunnan toimistoon (Töölönkatu 28, 4. krs). Jäsenmaksun yhteydessä voit halutessasi maksaa myös vapaaehtoisen kehitysyhteistyömaksun 5 €. Tarkemmat ohjeet jäsenmaksun maksamisesta eri tavoilla löytyvät TaiYo:n nettisivuilta osoitteesta http://taiyo.fi/jasenille/jasenmaksu-ja-opiskelijakortti/ .