Sunnuntaikvartetti

Sunnuntaikvartetti on tunnelmallinen, kotoisa, herkkä ja ilmaisuvoimainen sellokvartetti, jossa mitä parhaimmat soittimet ja tyypit on tuotu yhteen. Eli just sellainen yhtye, joka tekee tilaisuudesta kuin tilaisuudesta erityisen.

 

Olemme kaikki nykyisiä tai jo valmistuneita musiikkikasvatuksen opiskelijoita Sibelius-Akatemiasta. Meitä yhdistää rakkaus musiikkiin: nimenomaan sellomusiikkiin. Sello on soittimena monipuolinen ja sen kaunis ja pehmeä ääni taipuu lähes mihin vain. Ohjelmistomme kuten musiikillinen taustamme koostuukin monipuolisesta musiikista, joka ei ole sitoutunut yhteen genreen. Soitamme niin klassista, pop/rock-musiikkia kuin elokuvamusiikkiakin. Sovitamme myös usein kappaleet itse juuri meille sopivaksi.  

 

Keikkaohjelmisto voidaan sopia niin, että kappaleet sopivat mahdollisimman hyvin tilaisuuteenne. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää! 

sunnuntaikvartetti@gmail.com