TaiYo:n toimiston loppusyksyn aukioloajat // Office opening hours for the rest of the autumn

På svenska nedan, in english below

TaiYo:n toimistolla on uudet aukioloajat alkaen 9. lokakuuta. Lokakuusta aina joulukuuhun asti on toimsto auki seuraavanlaisesti:

Ma 12-15
Ti 12-15
Ke suljettu
To 12-17
Pe suljettu

Poikkeustapauksista toimiston aukioloajoissa ilmoitetaan erikseen nettisivuilla sekä TaiYo:n sosiaalisen median kanavissa. Jäsenpalvelusihteerin tavoittaa sähköpostitse taiyo-toimisto@uniarts.fi tai puhelimitse 040 710 4298. Puhelimitse jäsenpalvelusihteeri on ainoastaan tavoitettavissa toimiston aukioloaikoina.

—-

TaiYo:s kansli kommer att ha nya öppettider från och med den 9 oktober. Från oktober till december är kontoret öppet enligt följande:

Mån 12-15
Tis 12-15
Ons stängt
Tor 12-17
Fre stängt

Undantagsfall i kansliets  öppettider kommer att meddelas separat på webbplatsen och på TaiYo:s sociala mediekanaler. Medlemsservicesekreteraren kan nås via e-post taiyo-toimisto@uniarts.fi eller telefon 040 710 4298. Via telefon är medlemsservicesekreteraren endast tillgänglig under kontorstid.

—-

TaiYo’s office will have new opening hours starting October 9th. From October to December, the office is open as follows:

Mon 12-15
Tue 12-15
Wed closed
Thu 12-17
Fri closed

Exceptions in office opening hours will be announced separately on the website and on TaiYo’s social media channels. The Secretary of membership services can be reached by email taiyo-toimisto@uniarts.fi or phone 040 710 4298. By phone, the Secretary of membership services is only available during office hours.