Sofia Immonen, laulaja

Olen 20-vuotias kirkkomusiikin opiskelija, joka tarjoaa esiintymisiä laulamisen saralla. Minut voi tilata häihin, hautajaisiin, juhliin tai muihin yksityistilaisuuksiin esiintymään. Olen painottanut ohjelmistossani taidemusiikkia, mutta myös nykyajan rytmimusiikki onnistuu. Voimme yhdessä räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden!

Laittamalla viestiä sähköpostiini (sofia.susanna@gmail.com) voimme sopia tarkempia tietoja sekä korvauksen määrän. Voin myös laittaa näytteitä laulamisestani s-postin kautta.

 

My services are also available in English:

I’m a 20-year-old church music student, who offers performances in singing. You can order me to perform at weddings, funerals, parties or other events. In my repertoire I have focused on classical music, but modern songs are also possible. When you contact me we can work out a perfect playlist just for you!

By contacting me via e-mail (sofia.susanna@gmail.com) can we work out more specific details and discuss the price. I can also send demos of my singing.

 

[esiintyjä, performer, laulaja, singer, klassinen musiikki, classical music, moderni musiikki, modern music]