Duo Visio

Duo Visio on vuonna 2020 perustettu ammattimuusikoista koostuva akustinen tunnelmoiva duo, joka keikkailee aktiivisesti monenlaisissa tilaisuuksissa. Duon ohjelmistosta löytyy kattavasti kevyttä ja klassista musiikkia sekä elokuva- ja musikaalimusiikkia. Duo Visiolle saa esittää myös kappaletoiveita.

 

Kokoonpano: 

Janni Halme (viulu, laulu, piano)
Matti Skyttä (sello, laulu, kitara)

Janni Halme on valmistunut vuonna 2017 Lahden konservatoriolta muusikoksi (viulu) sekä Metropolia Ammattikorkeakoulusta viulupedagogiksi vuonna 2021. Janni aloitti vuonna 2020 musiikkikasvatuksen opinnot Sibelius-Akatemiassa (instrumentteina viulu, laulu ja piano). Opintojen lisäksi Janni työskentelee freelancer-muusikkona, ja tekee opetustöitä musiikin parissa.

Matti Skyttä on valmistunut muusikoksi (sello) Lahden konservatoriolta vuonna 2017, ja aloitti samana vuonna sellonsoiton opiskelun Sibelius-Akatemiassa. Lisäksi Matti on opiskellut laulua Lahden konservatoriolla kitara sivuaineena vuosina 2021–2023. Opintojen ohella Matti työskentelee freelancer-muusikkona.

 

Esiintymisen hinta: Alkaen 400 €

Otamme hinnoittelussa huomioon matkakulut, kappaleiden määrän, työajan keston, harjoitteluun kuluvan ajan sekä mahdolliseen sovittamiseen tai nuotintamiseen kuluvan ajan. Laskutamme laskutuspalvelun kautta.

 

Lisätietoja ja yhteydenotto:

duovisiomusic(@)gmail.com

 

(Asiasanat: viulu, violin, sello, cello, jousiduo, jousiyhtye, string duo, singer, musician, esiintyjä, performer)