Manta Crew 2024 haku on auki!

Taideyliopiston ylioppilaskunta on tulevana keväänä lakitusvuorossa! Pääsemme järjestämään Mantan lakituksen 30.4.  aina kerran neljässä vuodessa. Yleisötapahtuma kokoaa yhteen yli 70 000 henkeä seuraamaan kuinka Havis Amandan patsas saa vapun ajaksi ylioppilaslakin. Vai saako juuri Manta lakin vuonna 2024?

Mantan lakitustiimissä pääset mukaan järjestämään lakitusta, suunnittelemaan esityksiä ja päättämään taiteellisesta kokonaisuudesta. Kaikki huipentuu siihen, että pääset yleisömeren ylle nosturissa laskemaan tuon valkolakin tiimin keksimän “Mantan” päälle. Tiimi kokoustaa noin kerran kahdessa viikossa tapahtuman suunnittelun merkeissä. Tämä on käytännössä ainutkertainen tilaisuus päästä tekemään taiteellisesti kunnianhimoista kokonaisuutta pääkaupunkiseudun suurimpaan opiskelijoiden järjestämään tapahtumaan.

Hae täältä: https://forms.gle/U63xWpFPcWHSHmVg6

Hakea voi läsnäoleva Taideyliopiston opiskeija. Hae viimeistään 14.9.2023

Lisätietoa voi kysyä Taideyliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäseneltä Wiljamilta, tai taide- ja kulttuuripolitiikan asiantuntijalta Suvilta.

willjam.fagerstrom@uniarts.fi
suvi.vendelin@uniarts.fi