Tervetuloa taideopiskelijoiden yhteiseen seminaariin!

Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) järjestää yhdessä Aalto-yliopiston ARTS korkeakoulun opiskelijajärjestön TOKYO ry:n kanssa kaksipäiväisen seminaarin taideopiskelijoille ympäri Suomen. Seminaari pidetään 3.2. Musiikkitalolla Helsingissä, sekä 4.2. Otaniemessä Väre-rakennuksessa.  

Osallistujille tapahtuma ja ruokailut ovat maksuttomia ja tarjoamme tarvittaessa myös majoitusta muualta kuin Helsingistä tuleville. Opiskelijajärjestöjen oma ilmoittautuminen on sulkeutunut. Tämä tarkoittaa, että mukaan pääsee vielä vapaille paikoille avoimen ilmoittautumisen kautta täältä: https://forms.gle/KEFRsCjHTH4o2pT17 

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa. Kulttuurin, taiteen ja suunnittelun opiskelijakenttä on moninainen ja uniikki.  Yhteisenä haaveena on rakentaa siltoja keskustelulle, kokemuksien jakamiselle ja alakohtaisille pohdinnoille yli korkeakoulurajojen. 

Paikalla pääsee suunnittelemaan kulttuurikentän tulevaisuutta, inspiroitumaan erilaisista taidenäkemyksistä ja kuulemaan vierailevia puhujia. Ensimmäisen päivän seminaari-ilta huipentuu taideopiskelijoiden yhteisiin bileisiin.