Jousikvartetti etsinnässä Espanjaan!

Moikka!

Kilpailen Espanjan Talentissa ja olen edennyt semifinaalivaiheeseen. Tarkoitukseni semifinaalissa on esittää joko A) Despacito tai B) Can you feel the love tonight barokkiversiona nokkahuilulla jousikvartetin + cembalo kanssa Madridissa lokakuussa. Sovitukset on juuri tehty 🙂

Etsinnässä olisi siis nyt jousikvartetti, joka innostuisi tästä projektista! Cembalo on varmaankin haastava, mutta eiköhän siihenkin ratkaisu löydy.

Nopealla aikataululla pitäisi saada jonkinlainen video tuotannolle aikaiseksi, jotta he saavat käsityksen, mikä semifinaalinumero on. Harjoituksia luulisin riittävän kaksi 2-3 tunnin harjoitusta, esim Helsingissä tai Turussa. Madridissa kuvauspäiviä on yksi, harjoituksista en vielä tiedä, mutta oletan, että kameraharjoitus edellisenä päivänä.

Ystävällisin terveisin,

Mikko
http://www.nasalrecorder.com