TaiYo Vapputurnaus | TaiYo Vappenturnering | TaiYo Vappu Tournament

Vapputurnaus! Vapputurnering! Vappu Tournament!🇫🇮
Kokoa aineryhmästäsi tai akatemiastasi jalkapallojoukkue ja tule pelaamaan Taideyliopiston mestaruudesta tai tule hengaamaan ja nostattamaan vapputunnelmaa yhdessä muiden Taideyliopistolaisten kanssa! Tätä tapahtumaa et halua missata!!TaiYo:n vappu pyörähtää käyntiin Tehtaanpuiston nurmikentällä tiistaina 26.4. klo 13 akatemioiden välisellä jalkapalloturnauksella! Tervetulleita ovat kaikki Taideyliopiston opiskelijat, ja yhteen joukkueeseen voi ilmoittaa 7-15 opiskelijaa (kentällä 7+7). Luvassa virvokkeita, palkintoja ja rentoa hengausta✨Palkintoja eivät nappaa vain parhaimmat pallotaiturit, vaan myös paras joukkueidentiteetti (nimi, tiimiasu, kannustus) palkitaan!Ilmoittautumiset tähän lomakkeeseen⬇️
https://surveyheart.com/form/624af01e62017c4385122ecf
Lisätietoa mm. jatkoista luvassa pian!

🇸🇪
Samla ihop ett fotbollslag från din ämnesgrupp eller akademi och kom och kämpa om Konstuniversitetets mästarskap! Du kan också komma på plats bara föra att chilla med andra studeranden från Konstuniversitetet och få vappenfiilisen startad!KonSt:s första maj får sitt startskott på Fabriksparkens gräsplan tisdagen den 26 april klockan 13 med en fotbollsturnering mellan akademierna! Alla Konstuniversitetets studerande är välkomna och till ett lag kan man anmäla 7-15 studerande (7+7 på planen). I evenemanget bjuds det på förfriskningar, pris och allmänt chill ✨Det är inta bara planens bollmästare som blir prisbelönta – också bästa teamidentiteten (namn, teamkläder, hejarop) kommer att få ett pris!Anmälan sker via denna blankett⬇️
https://surveyheart.com/form/624af01e62017c4385122ecf

Mera information om bland annat efterfesten kommer snart!

🇬🇧
Gather a team from your study group or academy and join the Uniarts football tournament, or join just to hang out and get the perfect Vappu-feeling! Either way, you do not want to miss this event!!
ArtSU’s Vappu begins on the 26th of April at 1pm with a football tournament at the Tehtaanpuisto sports field! All Uniarts students are warmly welcome and you can participate in teams of 7-15 students (7+7 players on the field). Among the playing and general hanging out, there’s snacks and prizes✨PS. It is not only the best ballplayers that gets a prize at the event, also the best team-identity (name, team outfits, cheer) gets a prize!
Join with a team here⬇️
https://surveyheart.com/form/624af01e62017c4385122ecf

More information on the event and afterpartyhang coming soon!