LAHDEN KESÄNÄYTTÄMÖN KESÄTYÖHAKU ON KÄYNNISTYNYT!

Lahden Kesänäyttämö valmistaa kesäproduktiona koko perheen musiikkinäytelmän, jonka ensi-ilta on torstaina 30.6.2022. Ensi kesän esitys on Lahden Kesänäyttämön 25. kesäproduktio!

Kesäproduktioon haetaan näyttelijöitä, muusikoita ja laulajia (16 hlö), lavastaja-tarpeistonvalmistajia (3 hlö), kulttuurituottajaharjoittelijoita (2–3 hlö) sekä yhtä ääni- ja valoteknikkoa. Lisäksi Lahden kaupungin kulttuuripalvelut etsii kahta kulttuurituottajaharjoittelijaa (2–3 hlö), jotka työskentelevät myös kansainvälisessä Orkester Norden -hankkeessa.

Hakuaika alkaa: ma 28.2.2022 klo 9.00
Hakuaika päättyy: ma 14.3.2022 klo 9.00

Linkki hakuun: https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/…

Lahden Kesänäyttämö on tarjonnut kesätyömahdollisuuden teatterin parissa jo vuodesta 1995. Lahden Kesänäyttämön ensimmäinen produktio oli Falskisti vaan! Muita musiikkinäytelmiä ovat olleet mm. Karamelliooppera, Uppo-Nalle, Mörkö se lähti laivaan ja viimeisimpänä Jaakko ja pavunvarsi kesällä 2021.