Keikka miesnäyttelijälle kauppakeskuksessa 20.11.2021

Etsimme miesnäyttelijää kauppakeskusasiakkaamme joulunavaustapahtumaan Tapiolaan lauantaille 20.11.2021. Kauppakeskuksen oma hahmo, Länsitonttu, esitellään nyt ensi kertaa ja hän on mukana joulunavauksessa, mutta kulkee kauppakeskuksen tarinassa jatkossakin ympäri vuoden.

Joulunavauspäivänä Länsitonttu jakaa yhdessä joulumuorin kanssa lapsille mehua ja pipareita sekä esittelee kauppakeskusta: tiloja, rakennetta, liikkeitä ja niiden tarjontaa. Kauppakeskus on uusi, joten tonttu auttaa ja opastaa kävijöitä löytämään kauppakeskuksen tilat ja tarjonnan paremmin.

Koska Tapiolassa on paljon myös ruotsinkielisiä perheitä, on kiva etu, jos Länsitonttu osaisi jutustella molemmilla kotimaisilla kielillä.

Varsinaisessa tapahtumassa Länsitonttu olisi noin 4 h (lisäksi valmistautuminen eli yhteensä noin 6 h). Palkkio 250 €, joko verokortilla tai laskuttaen.

Lisätietoja:
Laura Ikonen
Projektipäällikkö
laura.ikonen@storybound.fi
+358 50 550 8886