Sahojen sinfonia 24.7.2021

Tarjoamme kapellimestariopiskelijalle kulttuurilajien raja-aidat kaatavaa moottorisahojen soiton johtamista Sahojen sinfonia -nimisessä tanssi- ja musiikkitapahtumassa. Paikka on Etelä-Lapissa Ranualla Siuruanjoen varrella sijaitseva Kirnunsalin luonnonteatteri. 2×30 minuutin tapahtumalla kunnioitetaan metsätyöntekijöiden ja tukkilaisten työtä. Mukana tanssitaiteen ryhmä Tanssilähettiläät, sekakuoro sekä monimuotoista musiikkia sellolla, harmonikalla, sämplärillä, perinteisellä sahalla ja erityisesti moottorisahoilla. Jälkimmäiseen osioon, metsureiden soittamiin kahteen eri numeroon tarvitsemme orkesterinjohtajan.
Kesähubaa mutta myös todellista kulttuurilajien raja-aitojen kaatamista!
Palkkio + matkakulut (soveltuvin osin) maksetaan, ruuat ja majoittuminen tarjotaan esiintymispaikalla.