Jesse Rouvinen

Haluatko pianotunteja etänä innostavan ja kokeneen opettajan kanssa kotoa käsin? Tarvitset vain pianon ja tietokoneen tai mobiililaitteen!

Olen opettanut pianonsoittoa vuodesta 2012. Oppilaani ovat olleet nelivuotiaista aikuisopiskelijoihin ja aloittelijoista edistyneempiin, ja klassisesta vapaaseen säestykseen ja pop-jazziin. Osa oppilaistani on hakenut ja päässyt myös ammattopintoihin musiikin parissa. Opintoni Sibelius-Akatemiassa aloitin vuonna 2012, ja olen keskittynyt musiikkikasvatukseen, pianonsoittoon ja pianopedagogiikkaan. Olin vaihto-opiskelijana Ranskassa Strasbourgissa ja siellä opettajani oli Pariisin Konservatoriosta.

Opiskelen myös Helsingin Yliopiston Lääketieteellisessä tiedekunnassa, ja ymmärrykseni pianonsoiton tekniikasta perustuu kokemuksen ja huippuopettajilta oppimani lisäksi myös syventyneeseen tietämykseeni anatomiasta.

Kaiken tekemisen keskiössä on toki musiikin ihmeellinen maailma. Miten tulkita ja kertoa tarinaa musiikin kielellä? Jos haluat oppia tätä kieltä, ota yhteyttä niin sovitaan tunneista tarkemmin!

Opetan myös laulun alkeita. I also teach in English.