Töitä tarjolla: tule TaiYo:n tarranjakajaksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee lukuvuositarrojen jakajaa noin ajalle 20.8.-2.9.2020. Tarranjakaja huolehtii lukuvuositarrojen jakelusta opiskelijakortteihin sekä niihin liittyvästä neuvonnasta erillisissä tarranjakopisteissä, jotka perustetaan kahdeksi viikoksi Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun tiloihin. Päivittäinen työaika on sopimuksen mukaan n. klo 11-16, ja palkkaus on ylioppilaskuntien TES:n mukaisesti 10 €/tunti sekä mahdolliset lisät. Hakijoilta toivotaan itsenäistä ja positiivista otetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä hyvää suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus ylioppilaskunta- ja/tai järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään keskiviikkona 10.6.2020 TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle osoitteeseen taiyo-paasihteeri@uniarts.fi. Osa hakijoista voidaan kutsua etähaastatteluun erikseen sovittavana aikana viikoin 25 alussa. Tehtävä täytetään sillä edellytyksellä, että Taideyliopiston tilojen voidaan olettaa olevan auki ja lähiopetuksen alkavan normaalisti syksyn 2020 alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäki (puh. 040 710 4296), ja lisätietoja ylioppilaskunnan toiminnasta löytyy myös osoitteesta http://www.taiyo.fi.