Aikuiselle musiikinopettaja (vapaa säestys, poplaulu, kitaran alkeet)

Etsin opettajaa, jonka kanssa opetella vapaata säestystä, pop-laulua, kitaralla komppaamisen alkeita ja yksinkertaisten 2-äänisten laulustemmojen kirjoittamista.

Harrastin nuorena aktiivisesti musiikkia, soitin eri soittimia ja opiskelin musiikinteoriaa kenraalibassoon asti. Siitä on nyt 20 vuotta enkä muista enää paljoakaan, mutta uskon, että voisin vielä oppia. Ennen kaikkea haluaisin kehittyä pop-laulajana sekä pystyä säestämään itseäni pianolla ja kitaralla nykyistä paremmin. Etsin musiikinopiskelijaa, joka hallitsisi jollain tavalla nämä kaikki.

Minulla ei ole pianonsoittotaustaa, eikä kitarakaan ole koskaan ollut pääsoittimeni, joten toivon rentoa asennetta. Ymmärrän soinnut, mutta tarvitsisin jonkun auttamaan soittotekniikassa, mutta toki ymmärrän rajoitteeni senkin suhteen.

Kävisin mielelläni tunnilla kerran viikossa esim. vuoden 2020 alusta alkaen. Tunnit voisivat olla joko kotonamme Maunulassa tai muualla Helsingissä.