Janne Oksanen

Haluatko oppia soittamaan pianoa? Oletko aina pähkäillyt miten soittaa kaikki vaikeat kappaleet? Tuntuuko pitkänkin harjoittelun jälkeen, että olet jumissa ja soittosi ei edisty? Siinä tapauksessa kuuntele tarkkaan!

Olen opettanut pianonsoittoa yksityisesti lähes 10 vuotta ja minulla on ollut kaikenikäisiä ja -tasoisia oppilaita. Monet heistä ovat päässeet musiikkiopistoihin ja konservatorioihin opiskelemaan. Olit sitten aloittelija, kokeneempi harrastaja tai ammattiopiskelija, voi uuden tason saavuttaminen olla vain muutaman soittotunnin päässä!

Opetan studiollani Helsingissä. Skype-tunnit myös mahdollisia.

Hinnat:

60 min/50€
45 min/ 40€
30 min/ 30€

Jos olet kiinnostunut tulemaan tunnille, ota yhteyttä joko sähköpostitse janne.oksanen@uniarts.fi tai puhelimitse +358405162065

Do you want to learn how to play the piano? Have you always wondered how to play those difficult pieces? With hours and hours of practice, do you feel stuck and not making progress? In that case, listen up!

I’ve given piano lessons for almost a decade now and my students have varied from all levels and ages, from beginners to professionals, from 5 year olds to 65+ year olds. Many of them have continued to study in music institutes and conservatories.

I teach in my studio in Helsinki. Skype lessons are also available.

Pricing:

1 hour/50€
45 min/40€
30 min/30€

If you’re interested to take a lesson, please contact me via email janne.oksanen@uniarts.fi or Phone +358405162065.