Töitä tarjolla: tule TaiYo:n vaalityöntekijäksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee syksyksi 2019 määräaikaista edustajistovaalien vaalityöntekijää ajalle 1.9.-30.11. Vaalityöntekijä osallistuu loka-marraskuun vaihteessa järjestettävien TaiYo:n edustajistovaalien järjestämiseen ja suunnitteluun vastaten mm. vaalien erilaisista käytännön järjestelyistä ja näkyvyydestä,  minkä lisäksi hän voi omasta osaamisestaan riippuen hoitaa esim. vaalien tiedotukseen ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä. Työ on projektiluontoinen ja työntekijä voi suurelta osin määrittää itse tarkat työaikansa vaalien yleisten aikataulujen puitteissa. Työstä maksetaan projektipalkkana yhteensä 1000-1500 € riippuen siitä, mitkä kaikki työtehtävät sovitaan yhdessä sisältymään työntekijän toimenkuvaan.

Hakijoilta toivotaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektinhallintaan, tarkkuutta ja käytännönläheistä otetta työhön, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kiinnostusta TaiYo:n toimintaa kohtaan. Kokemus ylioppilaskunta- ja/tai järjestötoiminnasta katsotaan eduksi. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään tiistaina 20.8.2019 klo 12.00 TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle (sähköisesti taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi tai paperilla Nervanderinkatu 13, PL 36, 00097 Taideyliopisto). Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Ville Sinnemäki (puh. 040 710 4296), ja lisätietoja ylioppilaskunnan toiminnasta löytyy myös osoitteesta http://www.taiyo.fi.