Hyvää kesää kaikille ja tervetuloa uusille opiskelijoille!

Ajankohtaista kesällä 2019:

TaiYo:n toimiston aukioloajat. TaiYo:n toimisto (Nervanderinkatu 13, 4. krs) on kesätauolla ja kokonaan suljettu kesä- ja heinäkuun ajan. Toimisto aukeaa jälleen torstaina 1.8., ja alkusyksyn tarkemmat aukioloajat löytyvät Yhteystiedot-sivulta. Kesätauon aikana myös toimiston puhelin on poissa käytöstä ja sähköposteihin vastataan viiveellä.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 ja TaiYo:n jäsenmaksu. Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 on ollut käynnissä toukokuusta lähtien, ja ilmoittautumisaika päättyy poikkeuksellisesti maanantaina 12.8. (koska 10.8. on lauantai) – muistathan ilmoittautua ajoissa! Läsnäolevaksi ilmoittautuminen edellyttää kaikilta perustutkinto-opiskelijoilta ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksamista, ja suosittelemme TaiYo:n jäseneksi liittymistä myös jatko-opiskelijoille. Tarkemmat tiedot jäsenmaksuista ja maksuohjeet löytyvät Jäsenmaksu-sivulta.

Opiskelijakortin lukuvuositarrat. Lukuvuoden 2019-2020 lukuvuositarroja saa opiskelijakortteihin TaiYo:n toimistolta sen aukioloaikoina 1.8. alkaen. Tämän lisäksi KuvAn ja TeaKin tiloihin perustetaan väliaikaiset lukuvuositarrojen jakelupisteet ajalle 21.8.-4.9. Myös näiden tarranjakopisteiden tarkemmat aukioloajat löytyvät Yhteystiedot-sivulta. Muistathan, että lukuvuositarran saamiseksi sinun on ensin ilmoittauduttava läsnäolevaksi yliopiston ohjeiden mukaisesti.

Ja lopuksi…

Tervetuloa, uudet opiskelijat! TaiYo onnittelee Taideyliopiston uusia opiskelijoita valinnasta ja toivottaa jokaisen lämpimästi tervetulleeksi myös Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäseneksi! Olet yhteisössämme toivottu ja odotettu jäsen ja haluamme, että voit TaiYo:n jäsenenä olla oma itsesi ja kasvaa ihmisenä sekä taiteilijana! Uudet opiskelijat -sivulta löytyy ylioppilaskunnan tervehdyskirje ja lyhyt esittely kaikille uusille opiskelijoille, ja elokuun alussa sinne ilmestyy myös TaiYo:n Fuksiopas, josta löytyy paljon tärkeää tietoa opiskelun aloitukseen, Taideyliopistossa opiskeluun ja opiskelijaelämään liittyen. Myös näiltä sivuilta löytyy paljon kaikkea hyödyllistä ja hyödytöntä tietoa, ja tulemme tapaamaan kaikkia uusia opiskelijoita elokuussa orientoivien opintojen aikana. Toivotamme sinut tervetulleeksi Suomen suurimpaan nuorten taiteilijoiden yhteisöön ja toivomme, että lähdet opiskeluaikanasi mukaan myös ylioppilaskunnan toimintaan!