Siba-jaoston yleiskokous 11.9. klo 16

Testikuva sibajaostolle

 

Moi! (in English below)

 

Keväällä suunniteltiin Siba-jaoston toiminnan käynnistämistä ja päätettiin, että akatemiallamme on tarvetta aktiiviselle jaostolle, joka huolehtii opiskelijoiden eduista ja järjestää yhteisiä tapahtumia kaikkien aineryhmien opiskelijoille – pohdittiin esimerkiksi ajatusta järjestää loppusyksystä kaikkien sibalaisten sitsit.

 

Nyt on syksy alkanut ja jaostotoiminnankin on aika pyörähtää kunnolla käyntiin, joten on pidettävä virallinen yleiskokous. Kokous pidetään ensi tiistaina 11.9. klo 16 Musiikkitalon 3. kerroksen kokoushuoneessa (S3101) ja siellä nimitetään muutamia jaoston toiminnan kannalta oleellisimpia toimihenkilöitä. Yhtä tärkeää on mun mielestä kuitenkin kokoontua ja miettiä, mitä syksyllä oikeastaan halutaan tehdä ja mitkä ovat jaostotoiminnan tavoitteet.

 

Toivon siis, että mahdollisimman moni pääsee paikalle tuolloin, oli sitten kiinnostunut yhteissibalaisista bileistä tai Musatalon saunan käyttöoikeuksista. Jos et pääse paikalle mutta olisit kiinnostunut toimimaan jaoston raadissa (vähän kuin hallitus eli toiminnasta vastaava ydinryhmä), laita mulle viestiä! Jaossa ovat ainakin sihteerin ja taloudenhoitajan pestit ja ehkä esimerkiksi tiedottajan tai tapahtumavastaavan tehtäviä tai mitä ikinä koetaan tarvitsevamme.

 

Siispä tervetuloa, toivottavasti nähdään viikon päästä! Jos on mitä tahansa kysyttävää, sanottavaa, toiveita tai ideoita niin muhun voi olla yhteydessä =))

Tervetuloa!

Lauri Grünthal
lauri.grunthal@uniarts.fi

 

MITÄ: Siba-jaoston yleiskokous

MILLOIN: Ti 11.9.2018 klo 16:00

MISSÄ: Musiikkitalo 3. krs kokoushuone S3101

MIKSI: Koska Sibelius-akatemia tarvitsee enemmän opiskelijoiden yhteistyötä.

Kokouksessa keskustellaan asioista, joita osallistujat haluavat nostaa keskusteluun yhteisen hyvän edistämiseksi.

Kokous valitsee myös raadin, joka edistää sibalaisten opiskelijoiden etuja, hyvinvointia, ja yhteisöllisyyttä, keskustelee akatemian sisällä olevista asioista ja nostaa epäkohtia esiin.

Jaoston jäseniä ovat kaikki sellaiset Sibelius-Akatemian opiskelijat, jotka ovat ylioppilaskunnan jäseniä ja jotka osallistuvat jaoston toimintaan tai ilmaisevat kiinnostuksensa siihen.

Raatiin voidaan valita kuka tahansa jaoston jäsen, eli sibalainen opiskelija, joka haluaa olla mukana.

 

Liitteet ja lisätietoa:

Esityslista kokoukseen

Jaoston toimintajärjestys


 

Hi!

 

In the spring we had a first meeting concerning the Siba-jaosto (Siba division) and we discussed that there is a real need for an active division also in our academy. Therefore I now invite all you to participate the official general meeting of Siba-jaosto. In the meeting we will form up formally, officially start the action of the jaosto and plan this autumn; in the spring we discussed for example about the events and parties for all Siba students and also student advocacy in different cases and different departments.

 

The jaosto meeting will be held next Tuesday on the 11th of September at 16.00 in the Music House 3rd floor meeting room (S3101). There will be named several essential members for the ”raati” (bit like a board) and we will choose at least secretary and treasurer for the jaosto. If you cannot participate but you are interested in be a part of the raati, please let me know!

So, welcome, I hope to see you next week in the meeting! If you have anything to ask or comment, please contact me. =))

Welcome!

Lauri Grünthal
lauri.grunthal@uniarts.fi

 

 

WHAT: Siba-division General Meeting

WHEN: Tue 11.9.2018, 16:00

WHERE: Music House 3rd floor meeting room S3101

WHY: Because Sibelius Academy needs more student cooperation.

The meeting will discuss things that participants bring to the table, for the common good.

The meeting will also elect a Division Council to represent students of Sibelius Academy, promote their wellbeing and communality and advocate for them.

Division members are all those students of Sibelius Academy, who are members of the student union and who participate in the Division or are interested in doing so.

Any member of the Division can be elected to the Division Council, e.g. a Sibelius Academy student who wants to join.