Tervetuloa TaiYo:n terassikahveille 1.9.!

Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) järjestää perjantaina 1.9. klo 13-15 eli Taideyliopiston uusien opiskelijoiden tilaisuuden ja lukuvuoden avajaisten välissä terassikahvit Sibelius-Akatemian N-talon 4. kerroksen terassilla (Nervanderinkatu 13). Tarjolla on kahvia, mehua ja keksejä ym. erityisesti kaikille uusille opiskelijoille, mutta myös vanhemmat opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tutustumaan fukseihin. Paikalla voi piipahtaa lyhyesti matkalla klo 13.30 alkavaan avajaisjumalanpalvelukseen tai jäädä hengaamaan pidemmäksi aikaa, jos ei ole muuta menoa. Sateen sattuessa kahvit ovat tarjolla TaiYo:n toimistolla samassa osoitteessa, ja terassilta lähdetään yhdessä n. klo 14.45 Musiikkitaloon seuraamaan yliopiston lukuvuoden avajaisia. Tervetuloa mukaan!

Facebook: www.facebook.com/events/116049829057879

Welcome to ArtSU’s Terrace Café on 1 Sept!

On Friday 1 September, between Uniarts Helsinki’s new students’ common event and the opening ceremony of the new academic year, University of the Arts Student Union (ArtSU) serves coffee on the 4th floor terrace of Sibelius Academy’s N-house (Nervanderinkatu 13) from 1pm to 3pm. We offer coffee, juice and biscuits etc. especially to all new students, but also older students are welcome to join in and to get to know the freshmen. You are welcome to just pop in on your way to the celebratory service at Temppeliaukio Church, or to stay longer if you have no other plans. In case of rain, the coffee service will be moved to ArtSU’s office at the same address, and in any case we will leave together for the official opening ceremony at the Music Centre at ca. 2.45pm. Come and join us!

Facebook: www.facebook.com/events/116049829057879

Välkommen till KonSts terrasskafé 1.9!

Konstuniversitetets studentkår (KonSt) bjuder på kaffe, saft, kex osv. på terrassen vid Sibelius-Akademins N-hus (Nervandersgatan 13, 4 vån.) fredagen 1.9 kl. 13-15, före Konstuniversitetets inskription. Tillfället är riktad speciellt till alla gulnäbbar, men också äldre studeranden är välkomna med att hälsa gulisar. Man kan antingen titta in snabbt på väg till festgudstjänsten i Tempelplatsens kyrka eller stanna längre om man vill. Ca. kl. 14.45 fortsätter vi alla tillsammans till universitetets inskription i Musikhuset. Välkommen med!

Facebook: www.facebook.com/events/116049829057879