TaiYo:n vappu 2017 – ArtSU’s May Day celebrations

VAPPUAATTO: Klo 14 TaiYo:n etkot Musiikkitalon nurtsilla, klo 17 yhteislähtö Mantalle
VAPUNPÄIVÄ: Klo 9 ohjelmaa Ullanlinnanmäellä, klo 10 alkaen TaiYo-teltta päivystää

TaiYo:n vapunvietto käynnistyy piknik-tunnelmissa vappuaattona su 30.4.2017 klo 14 alkaen yhteisillä vappuetkoilla Musiikkitalon nurtsilla. Kaikki taideyliopistolaiset ovat tervetulleita mukaan ja paikalle voi tulla missä vaiheessa iltapäivää vain, mutta nopeimmille on tarjolla skumppaa ja hitaammat joutuvat tyytymään booliin. Etkoilla on myös myynnissä TaiYo:n lakkimerkkejä, jonka voi kiinnittää ylioppilaslakkiin niissä oletusarvoisesti olevan Helsingin yliopiston lyyran tilalle. Noin klo 17 lähdemme yhdessä katsomaan Mantan lakitusta, josta vastaa tänä vuonna Svenska Handelshögskolans Studentkår.

Vapunpäivänä 1.5. pääkaupunkiseudun ylioppilaat kokoontuvat perinteiseen tapaan Ullanlinnanmäelle. Virallinen ohjelma, jonka osana kuullaan mm. TaiYo:n, AYY:n ja HYY:n puheenjohtajien vappupuheet sekä Ylioppilaskunnan Laulajien kuorolaulua, alkaa jo klo 9.00. Ohjelman jälkeen n. klo 10 TaiYo:n väki siirtyy nauttimaan piknik-tunnelmasta TaiYo:n omalle teltalle (tarkemmat koordinaatit tiedotetaan myöhemmin). Teltalla on tarjolla kaikille taideyliopistolaisille myös vappuisaa syötävää ja juotavaa – tervetuloa mukaan nostamaan malja yhdessä muiden taideopiskelijoiden kanssa!

Facebook: www.facebook.com/events/1502744139758403

Valborg med KonSt

KonSt börjar fira Valborgsmässoafton (söndagen 30.4) kl. 14 med en gemensam picknick på gräsmattan utanför Musikhuset. Vi bjuder på skumvin för de som kommer tidigt och bål för de som kommer lite senare. Ca. kl. 17 övergår vi tillsammans till Salutorget för att titta mösspåläggningen av Havis Amanda. I år är det Svenska Handelshögskolans Studentkår som har äran att föra vidare kröningstraditionen.

Måndagen 1.5 samlas huvudstadsregionens studenter traditionellt till Ullanlinnanmäki. Programmet börjar redan kl. 9, då vi hör bl.a. ett tal av KonSts ordförande. Efter den officiella delen fr.o.m. kl. 10 kan du hitta andra konststuderande bland folkmängden under en stor KonSt-banderoll (exakta koordinaterna annonseras nästa vecka). Igen bjuder vi på något att äta och dricka – kom och höja glaset med oss!

Facebook: www.facebook.com/events/1502744139758403

ArtSU’s May Day celebrations

On May Day’s eve (Sun 30 April) ArtSU will begin celebrations at 2pm with a picnic on the lawn in front of Music Centre. All ArtSU members are welcome, and there will be sparkling wine for those who come early and punch for those who come later. At around 5pm we will leave together for the Market Square to watch the traditional capping of Havis Amanda statue – this is something you do not want to miss!

The traditional student celebrations on May 1st start at 9 am at Ullanlinnanmäki with music and speeches, including a speech by ArtSU’s chairperson. After the official program, from ca. 10 am onwards, you can find ArtsU’s folks in the picnic crowd with a big ArtSU banner (exact coordinates will be announced next week). Yet again there will be a little something to eat and drink – come and have a toast with us!

Facebook: www.facebook.com/events/1502744139758403