Töitä tarjolla: tule TaiYo:n kehitysyhteistyökoordinaattoriksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) hakee määräaikaiseen työsuhteeseen projektityöntekijää, jonka tehtävänä on vastata lokakuussa 2016 järjestettävän valtakunnallisen kehitysyhteistyöviikon järjestelyistä TaiYo:n osalta. Kehitysyhteistyöviikko on Suomen ylioppilaskuntien liiton koordinoima ja Ulkoministeriön rahoittama hanke, johon osallistuu 8 ylioppilaskuntaa ympäri Suomen ja jossa TaiYo on nyt toista kertaa mukana. Kehitysyhteistyöviikon tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoisuutta kehityskysymyksistä ja innostaa heitä toimimaan niiden parissa.

TaiYo:n kehitysyhteistyökoordinaattorin tehtävänä on:
• suunnitella lokakuussa järjestettävän kehitysyhteistyöviikon ohjelma ja vastata sen järjestelyistä TaiYo:n osalta (TaiYo:n on toivottu järjestävän viikon aikana 4 tapahtumaa),
• kerätä itselleen vapaaehtoisryhmä auttamaan järjestelyissä ja ohjata vapaaehtoisten toimintaa,
• laatia TaiYo:n kehitysyhteistyöviikon budjetti ja aikataulu sekä vaaditut seurantaraportit,
• osallistua SYL:n järjestämään koulutukseen ja valtakunnallisen ohjausryhmän kokouksiin,
• pitää yhteyttä muihin viikon toteutukseen osallistuviin tahoihin ja paikallisiin yhteistyökumppaneihin.

Työ alkaa Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) järjestämällä kaksipäiväisellä koulutuksella 14.–15.3.2016 ja päättyy raporttien laatimisen myötä vuoden 2016 lopussa. Työntekijä määrittää itse työaikansa, mutta projektin etenemisen aikatauluista sovitaan ylioppilaskunnan ja SYL:n kanssa. Työstä maksetaan projektipalkkana yht. 530 €. Hakijoilta toivotaan kykyä itsenäiseen projektityöskentelyyn ja projektien hallintaan, tapahtumien järjestämisen perustaitoja, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kehitysyhteistyöasioita kohtaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa ma 29.2.2016 klo 12.00 mennessä TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle (sähköisesti taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi tai paperilla Nervanderinkatu 13, 4. kerros, 00100 Helsinki). Osa hakijoista voidaan kutsua vielä haastatteluun erikseen sovittavana aikana viikolla 8. Lisätietoja hausta ja kehy-koordinaattorin tehtävästä antaa Ville Sinnemäki (puh. 040 710 4296).