Tule mukaan ylioppilaiden soihtukulkueeseen itsenäisyyspäivänä 6.12.!

Pääkaupunkiseudun ylioppilaskuntien jäsenet kokoontuvat perinteiseen ylioppilaiden soihtukulkueeseen itsenäisyyspäivänä 6.12. Kulkue lähtee liikkeelle Hietaniemen uuden kappelin portilta klo 17.00 ja kiertää presidentinlinnan kautta Senaatintorin kansalaisjuhlaan, joka päättyy lyhyiden puheiden ja yhteislaulun myötä n. klo 18.15. Laita ylioppilaslakki päähän ja tule mukaan kulkemaan Taideyliopiston ylioppilaskunnan lipun jäljessä ja fiilistelemään juhlapäivän tunnelmaa!

Lisätietoja ja tapahtuman tarkempi aikataulu päivitetään pian osoitteeseen http://itsenaisyyspaiva.ayy.fi.

Kom med i studenternas fackeltåg på självständighetsdagen 6.12.!

Huvudstadsregionens studentkårer ordnar sitt traditionella fackeltåg Finlands självständighet till ära på självständighetsdagen 6.12. Tåget startar från porten vid Sandudds Nya Kapell kl. 17, tågar via presidentslottet och slutar på Senatstorget efter korta tal och körsång. Programmet slutar ca kl. 18.15. Alla är välkomna, kom ihåg studentmössan!

Mera information och ett mera exakt schema uppdateras snart på adressen http://itsenaisyyspaiva.ayy.fi/sv/tidtabell.html.

Join the students’ torchlight procession on Independence Day, Dec 6!

Students in all universities of the Helsinki region organize a traditional torchlight procession on Finland’s independence day, December 6th. The procession starts at the Hietaniemi chapel at 5pm and proceeds via the presidential palace to the Senate Square, where the festivities end with short speeches and singing at around 6.15pm. So put on your student cap (if you have one) and come join other ArtSU students under ArtSU’s flag!

More info and the exact schedule will be updated soon at http://itsenaisyyspaiva.ayy.fi/en.