Ylioppilaskunnalle uusi toimisto – Student union gets new office

Hei hei T-talo 5.9.2014 – Terve N-talo 8.9.2014!

 

muuttoskitch_cropped


TaiYo:n toimisto ja ylioppilas-kunnan huone muuttavat SibAn T-talolta uudelle N-talolle. Toimisto palvelee vielä perjantaihin 5.9. saakka nykyisessä osoitteessaan Töölönkatu 28, 4. kerros. Toimisto muuttaa pysyvästi osoitteeseen Nervanderinkatu 13, 4. kerros, ja maanantaista 8.9. alkaen kaikki toimiston palvelut löytyvät Töölönkadun sijaan uudelta N-talolta. Joidenkin palveluiden saatavuudessa saattaa muutosta johtuen olla lyhyt keskeytys. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Nervanderinkadun uusiin tiloihin 8.9. alkaen!

ArtsU office and the room of the Student Union will move soon from SibA’s T-building to the new N-building. The office will be open until Friday 5.9. at its current address Töölönkatu 28, 4th floor. The office will move permanently to Nervanderinkatu 13, 4th floor, and from Monday 8.9. onwards all the office’s services can be found at the new N-building instead of Töölönkatu. Accessibility to some of the services may face a short interruption because of the move. We warmly welcome all of you to the new space at Nervanderinkatu from 8.9. onwards.