Vapaan taiteen tila muuttaa

Vapaan taiteen tilan vuokrasopimus alkuperäisissä tiloissa Katariinankadulla päättyi 31.3. tilan mennessä remonttiin. Tilatoimikunta kartoitti alkuvuodesta ahkerasti mahdollisia uusia tiloja, ja Taideyliopiston ylioppilaskunta allekirjoitti 1.4. alkaneen vuokrasopimuksen uudesta tilasta. Uusi tila sijaitsee Katri Valan puiston väestönsuojassa ja sen sisäänkäynti on Vilhonvuorenkujalla, aivan Sörnäisten Kurvin kupeessa. Seinänaapurinamme samassa väestönsuojassa toimii Teatteri Kultsa. Uusi tila on kooltaan huomattavasti edellistä suurempi – jopa 600 m2 – mikä mahdollistanee myös hyvin suosituksi muodostuneen tilan toiminnan kehittämisen. Ennen tätä uuteen tilaan on kuitenkin ehdittävä vielä asettua kunnolla, mikä aiheuttaa parin viikon katkoksen tilan toimintaan huhtikuun alussa. Kaikki kynnelle kykenevät ovatkin tervetulleita nopeuttamaan uuden tilan käyttöönottoa auttamalla muutossa:

Vapaan taiteen tilan muuton osa 2 koittaa!

Torstaina 10.4  klo 11-16 välillä tarvitaan talkookäsiä Valo- ja äänisuunnittelun laitoksen päähän (Lintulahdenkatu 3) sekä uuteen Vapaan taiteen tilaan Sörnäisiin (sisäänkäynti Vilhonvuorenkuja 16:n kohdalta). Ilmoittaudu mukaan mieluiten viim. keskiviikkona: vapaantaiteentila(at)gmail.com. Luvassa ilmaiset talkoo-oluet ja -siiderit sekä pitsat tms. ruoat 10 ensimmäiselle muuttoapulaiselle hommien jälkeen!

 

Help needed in moving Free Art Space

Free Art Space has a new space and moving in part 2 is coming up! On Thursday, 10 April we need extra hands between 11am and 4pm. We are moving stuff between TeaK’s Light & Sound design department at Lintulahdenkatu 3 and the new space at Vilhonvuorenkuja 16. Please sign in as a helper at the latest on Wednesday at vapaantaiteentila@gmail.com. The first 10 helpers get free beer/ciders and food after the work is done!