TaiYo tarjoaa jäsenilleen Ylioppilaslehden

Taideyliopiston ylioppilaskunta on päättänyt uutena jäsenpalveluna tarjota Taideyliopiston opiskelijoille Ylioppilaslehden. Ylioppilaslehteä jaetaan vuoden 2014 alusta lähtien kampusjakelupisteisiin, joita löytyy Kuvataideakatemiasta Elimäenkadulta, Teatterikorkeakoulusta Haapaniemenkadulta ja Sibelius-Akatemian M-talosta, R-talosta ja T-talosta sekä Kuopion kampukselta. Ensimmäinen lehti ilmestyy tänä perjantaina 31.1. (Kuopioon se ehtii ensi viikon alussa), ja kaiken kaikkiaan lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Ylioppilaslehti on maamme vanhin suomenkielinen opiskelijalehti ja suomalaisen mediakentän 100-vuotias kauhukakara. Sen taustalla on Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, mutta HYY:n jäsenlehden sijaan se on laajasti nuorten aikuisten elämään vaikuttavista kulttuurin ja yhteiskunnan ilmiöistä kertova helsinkiläinen opiskelijalehti, joka toivottaa tervetulleiksi mahdolliset uudet avustajat myös Taideyliopiston opiskelijoiden keskuudesta. Kampuksille jaettavan paperilehden lisäksi Ylioppilaslehdellä on verkkoversio, joka löytyy osoitteesta ylioppilaslehti.fi. Taideyliopiston ylioppilaskunnalla ei tällä hetkellä ole omaa opiskelijalehteä.